Emmagatzemar al núvol.

-->
Tenim diverses opcions gratuïtes per desar la informació en el nostra ordinador i a més poder-la sincronitzar entre els diversos aparells que fem servir, tauletes, mòbils, portàtils, ordinadors, ...



4sync, ens permet crear un usuari i ens dona directament 15 GB d'emmagatzemament a la xarxa, i ho podem sincronitzar entre diversos sistemes operatius Windows, MAC, iphone i Android.

Box, ens permet crear un usuari i ens dona directament 5 GB d'emmagatzemament a la xarxa, i ho podem sincronitzar entre diversos sistemes operatius Windows, MAC, iphone i Android.
Drive, és la conversió de docs de Google a una unitat a la xarxa. Ens cal una compte de Google que ens dona alhora accés a tota la resta de serveis del gegant, tot i així encara no ha implementat un client per a Linux. Ens dona directament 5 GB d'emmagatzemament a la xarxa, i ho podem sincronitzar entre diversos sistemes operatius Windows, MAC, iphone i Android.


Dropbox, ens permet crear un usuari i ens dona directament 2 GB d'emmagatzemament a la xarxa, i ho podem sincronitzar entre diversos sistemes operatius Linux, Windows, MAC, iphone i Android. Tot i donar poc espai permet augmentar aquest fins a 18 GB, fidelitzant altres amics. Si voleu aquí teniu la meva invitació.


SkyDrive, es l'aposta de Microsoft, que ha arribat tard a la carrera. Ens cal una compte de Hotmail o live, i també ens ofereix altres serveis, com documents a la xarxa, calendaris, ... Ens dona directament 7 GB d'emmagatzemament a la xarxa, i ho podem sincronitzar entre diversos sistemes operatius Windows, MAC, iphone i Android.

En podem trobar més, però aquests són els més coneguts.