Programari Lliure


Tots fem servir l'ordinador per diverses coses, escriure, puntar, dibuixar, retocar vídeos, navegar per internet, ... i en moltes ocasions, necessitem programes que en ajudin en aquesta tasca.
És molt fàcil, caure en la temptació de cercar un amic que ens deixi un programa que hauriem de pagar per el seu ús però que ell ens el passa de bona fé. Aquest fet que en aparença es una cosa sense importància, segurament hem arribat a aquesta conclusió per una mentalitat d'aconseguir les coses sense haver de fer front al seu cost real, diria que en això e senyor M$, ens hi ha educat, d'aquí el seu èxit.
Potser hi hauríem de reflexionar una mica, i més si tenim en compte què, en moltes ocasions no ens caldria fer aquest fet, sino que trobriem un programa similar, però sense cap cost, és l'anomenat programari lliure.
Rep aquest nom, perque la gent que l'ha fet, l'ha regalat a la resta de món, sense voler-ne fer diners a canvi, i n'existeix molt més del que us penseu, tant per Windows, com per linux, ...

Aquí us deixo algunes pàgines on podeu anar a veure si trobeu el que ús fa falta, ben segur que algú s'emportarà més d'una sorpresa.
Be si els voleu mirar tots amb deteniment ja teniu una estona de feina.