Edició de imatges a la xarxa

Cada cop tenim més possibilitats a la xarxa. Aquests dies he estat mirant diferents aplicacions a la xarxa, que ens permeten modificar imatges sense haver de instal·lar res al nostre ordinador, tant sols amb un navegador i tenint ben configurades aplicacions com flash o java, coses ben normals. Tot seguit us en comento per sobre algunes.


Aquesta web ens permet editar qualsevol imatge que tinguem al nostre ordinador. Efectuant petits retocs a la imatge o modificacions que tenen programades.
També ens permet agegir marcs, o petits dibuixos predefinits, ...
Tot plegat sense haver de registrar-nos, com en cap dels altres casos.


És una pàgina similar a la anterior. Aquesta web també disposa de la opció de registar-se i a més de subscriure'ns abonan un import a la opció premium que ens dona accés a més efectes i modificacions.

Jo m'he trobat en què no funciona correctament en Linux.



En aquest espai no podem modificar les imatges, però si que les podem posar a dins de marcs, calendaris, ... amb efectes tant sorprenents, com una marc flotant en el mat, o una pantalla de cinema, ...

També ens permet canviar les cares de imatges per les nostres fotografies, ...

En algun moment ha sembla que el seu funcionament és lent, però és molt senzill de fer funcionar.


Potser el mes sorprenent perquè funciona molt bé, ens permet decorar les nostres fotografies amb multitud d'objectes. També podem retallar cares per després posar-les en altres imatges. Tot plegat en un entron agradable i funcional.


Tenim un editor de imatges senzill online. Té dues opcions una posibilitat d'obrir un expres que ens permet fer petites modificaciosn de lluminositat, color, retallar imatges, ... i una opció més completa on podem diguixar linies, pintar escriure text, ...


Com podem deduir del seu nom, ens permet posar les nostres imatges a dins de marcs de fotos, que ja tenen un fons dibuixat.

Els temes dels marcs de fotos, son ben variats, deports, nadal, bon dia, ordinadors, ...

Un cop pujem la nostra imatge ell mateix, cerca la nostra cara i la posa al lloc que creu més conevenient.



Es un espai similar a l'anterior, on hem de triar el marc que més ens agradi i després cerquem la fotografia que volem posar en el seu interior.

Espero que gaudiu d'aquests espais.